Danny van HeeschSkillsTown

Danny van Heesch is werkzaam bij SkillsTown als performance consultant. Hij is in 2015 aan Tilburg University als valedictorian afgestudeerd in economic psychology, een specialisme binnen de sociale psychologie. Was Danny niet zo lang geleden nog bezig vooral zichzelf te laten presteren tijdens zijn studie, is hij nu full time actief om anderen optimaal te laten presteren.

Presteren is het doel, en leren is het middel om dat doel te bereiken.

Danny is vooral gespecialiseerd in DirectKnow: performance support door middel van micro-learning in de vorm van essentials. Toegang tot de juiste informatie op het juiste moment, direct toepasbaar op het werk. Naast de ontwikkeling van het platform en van essentials houdt Danny zich bezig met het bieden van ondersteuning bij het inzetten van DirectKnow en het implementeren van micro-learning.

Bovendien is Danny expert op het gebied van leren en ontwikkelen vanuit een sociaal psychologische en wetenschappelijke invalshoek. Vanuit zijn studie heeft hij enorm veel kennis opgedaan met betrekking tot allerlei factoren die hier invloed op hebben. Te denken aan onderwerpen als motivatie, leiderschap, groepsdynamica, cognitie, perceptie en talentontwikkeling.