Petra OtteninTouch HRM

Petra Otten is oprichter en managing partner van inTouch HRM, een netwerk van zelfstandige partners, dat samen met relaties werkt aan plezierige, wendbare en succesvolle organisaties.

Organisaties groeien en ontwikkelen, door mensen te laten doen waar zij goed in zijn, en hierin steeds beter te worden.

Al ruim 20 jaar adviseert Petra over organisatieontwikkeling en HRM. In haar werk combineert zij kennis en jarenlange ervaring op het gebied van HRM, bedrijfskunde, assessments en coaching. Haar werkervaring loopt uiteen van corporate organisaties als Randstad, ING Bank en PwC tot familiebedrijven en non profit organisaties in zorg en onderwijs.

Ik wil mensen inspireren en ondersteunen om hen bewust te laten worden van hun talenten en hierin stappen te zetten. Daarbij is het ook nodig om te letten op de cultuur in de organisatie, is er voldoende ruimte voor ontwikkeling van mensen?

Bouwen aan organisaties door een goede (HRM) strategie en uitvoering, en het ontwikkelen en benutten van aanwezige talenten is Petra’s belangrijkste drijfveer in wat zij doet.

Petra is sinds 2013 actief voor de gemeente Capelle a/d IJssel als jurylid van de Capelse Ondernemersprijs, waarbij zij HR beleid en leercultuur beoordeelt. Verder is zij als lid van VNO NCW West betrokken bij het HRM Expertnetwerk en het Vrouwennetwerk, waarbij zij als commissielid heeft bijgedragen aan de visie op coaching van ondernemers in het netwerk.